De Vries van Stockum

Verhalen beginnen hier

De Vries Van Stockum - identity

Overtuigend

H. De Vries Boeken en Van Stockum Boekverkopers gaan samen verder onder één naam: De Vries Van Stockum. Een merknaam die staat voor kwaliteit, kennis, nieuwsgierigheid en natuurlijk de liefde voor boeken.

Activerend

Bij een re-branding hoort ook een duidelijke communicatiestrategie die het nieuwe merk onder de aandacht van de doelgroep brengt. Met ‘Verhalen beginnen hier…’ inspireren we lezers en zetten we hen aan tot lezen, met leuke boeken, interessante content en bijzondere acties.

Tastbaar

Hoewel er meerdere vestigingen zijn, spreken we juist over één onderneming met één bijzonder verhaal. Hierdoor creëer je duidelijkheid en vooral consistentie op het gebied van visuele uitstraling en merkbelofte. Of je nu in een van de vestigingen bent of rondstruint op het online platform.

Toepasbaar

Naast de signage op en in de winkels werden alle middelen, van boekenleggers en tasjes tot promotie- en verpakkingsmaterialen, opnieuw vormgegeven. Voor de nieuwsbrieven, website, banners en social content werd een basis opgezet waar de medewerkers zelf mee verder kunnen werken.

De Vries Van Stockum - identity
De Vries Van Stockum - identity
Hoewel er meerdere vestigingen zijn, spreken we juist over één onderneming met één bijzonder verhaal.
De Vries Van Stockum - winkel

Zij kunnen je alles vertellen over dit project

Rob Hoogeveen van Onze Kapel

Rob Hoogeveen

Founding partner / campaign strategist

Frits Drijver van Onze Kapel

Frits Drijver

Founding partner / brand strategist

Wytze Hoogslag van Onze Kapel

Wytze Hoogslag

Creative