Wij zijn op zoek naar een ervaren creatief die met een sterk verhaal aansprekende concepten voor campagnes en merken neer kan zetten.

Wat ga je doen?

Als Concept Creative / Copywriter bij Onze Kapel bedenk je samen met ons team van designers en strategen briljante ideeën en weet je die perfect onder woorden te brengen. Van een manifest van een merk, verantwoording voor een concept tot en met headlines en copy van een campagne. Maar je schrijft er ook net zo makkelijk op los voor een landingspagina of social copy.

Wie zijn wij?

Aandacht voor merken én mensen. Zo werken wij, en dat is wat werken bij Onze Kapel jou geeft. Vanuit onze monumentale kapel in Haarlem werken wij met ons team van strategen, creatieven en marketeers samen om merken te activeren en om mensen te bewegen. Wij creëren effectieve branding, content en campagnes. Dat doen we nu al 27 jaar voor grote merken en voor merken die groot willen worden.

Onze Kapel gelooft in mensen die met volle overtuiging werken voor en mét onze klanten. Wij zijn een no-nonsense bureau en verwachten zelfstandigheid, ownership en een gezonde dosis humor. Wij hanteren een platte organisatiestructuur met weinig tot geen tussenliggende managementlagen. Bij ons doe je waar je goed in bent. Je hebt de ruimte om je te ontwikkelen en vooral met elkaar mooi en spraakmakend werk te maken in een ontspannen werksfeer en unieke omgeving.

Checklist

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Heb jij zin in een leuke, uitdagende baan in misschien wel het mooiste pand van Haarlem? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Laat van je horen!

Recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit