MyDent

MyDent laat jou stralen

Overtuigend

MyDent erkent het belang van een goede relatie tussen patiënt en tandarts omdat dit de basis is voor goede mondzorg en daarmee bijdraagt aan de algehele gezondheid. Daarom geeft MyDent haar patiënten het vertrouwen van de beste mondzorg, afgestemd op hun persoonlijke situatie.

Activerend

Onze Kapel heeft het onderscheidend vermogen van MyDent verwoord en samengebracht in een heldere merkstrategie, dat als basis dient voor zowel de manier van werken binnen MyDent, als de manier waarop we omgaan en communiceren met de verschillende doelgroepen.

Tastbaar

We laten zien, horen en voelen dat MyDent in alle opzichten oog heeft voor de persoonlijke situatie van haar patiënten. We hebben oog en oor voor diversiteit en culturele achtergronden.

Toepasbaar

De nieuwe merkstrategie is zichtbaar doorvertaald naar de verschillende vestigingen, de website en alle communicatiemiddelen en -uitingen. Maar ook voor bestaande en nieuwe medewerkers in een internal branding en employer branding traject, om intern waar te kunnen maken wat MyDent extern beloofd.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit