Cases

Onze Kapel biedt alle specialisaties die nodig zijn om merken te activeren en mensen te bewegen. Met de juiste boodschap, op het juiste moment.
Zoek in
GAMMA

Met de nieuwe kleurtester van GAMMA is het mogelijk om elke kleur te mengen. GAMMA maakt het mogelijk om precies jouw kleur op je muur te verven.

Hermitage

De tentoonstelling Love Stories in de Hermitage Amsterdam is een ode aan de liefde. In meer dan 100 portretten worden de mooiste en meest spraakmakende liefdes verhalen verteld. Van zestiende-eeuwse schilderijen tot moderne fotografie. Liefde in al haar vormen. Van romantiek tot obsessie. En van tragedie tot alles overwinnende liefde.

Madurodam

In Madurodam ervaar je het grootste en beste van Nederland. Waar anders loop je in 1 dag van het paleis op de Dam naar de Euromast, vlieg je over Nederland en red je ons land van het water.

Woonzorggroep SAMEN

Woonzorggroep SAMEN biedt een breed spectrum aan diensten, van begeleid wonen tot thuiszorg, revalidatie en behandeling. SAMEN richt zich op persoonlijk contact en intensieve samenwerking met alle betrokken partijen. Van de verwijzer tot de directe omgeving van de cliënt.

de Facultatieve

De Facultatieve is het moedermerk van 5 unieke begraafplaatsen en crematoria in Nederland. De Facultatieve staat voor een afscheid volgens je eigen waarden. De 5 unieke locaties hebben ieder hun eigen sfeer en persoonlijkheid die het hoogwaardige aanbod op hun eigen wijze invulling geven.

BeFrank

BeFrank is een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Door je pensioen eenvoudig en begrijpelijk te maken zorgen ze voor meer helderheid en betrokkenheid bij jouw pensioenbeleggingen.

Onze klanten

innogy - logo
Comaen - Logo
Grant Thornton - Logo
Tui - Logo
LLokaal - Logo
Delta - Logo
VMN Media - Logo
De Facultatieve - Logo
De Volksbank - Logo
SkinVision - Logo
BRP - Logo
Pathé - Logo
Sibarth - Logo
De Nederlandse Kluis - Logo
Lotto - Logo
World Nautic Center - Logo
KPN - Logo
Kieskeurig - Logo
Nationale Nederlanden - Logo