Cases

Onze Kapel biedt alle specialisaties die nodig zijn om merken te activeren en mensen te bewegen. Met de juiste boodschap, op het juiste moment.
Zoek in
Madurodam

In Madurodam ervaar je het grootste en beste van Nederland. Waar anders loop je in 1 dag van het paleis op de Dam naar de Euromast, vlieg je over Nederland en red je ons land van het water.

Woonzorggroep SAMEN

Woonzorggroep SAMEN biedt een breed spectrum aan diensten, van begeleid wonen tot thuiszorg, revalidatie en behandeling. SAMEN richt zich op persoonlijk contact en intensieve samenwerking met alle betrokken partijen. Van de verwijzer tot de directe omgeving van de cliënt.

de Facultatieve

De Facultatieve is het moedermerk van 5 unieke begraafplaatsen en crematoria in Nederland. De Facultatieve staat voor een afscheid volgens je eigen waarden. De 5 unieke locaties hebben ieder hun eigen sfeer en persoonlijkheid die het hoogwaardige aanbod op hun eigen wijze invulling geven.

BeFrank

BeFrank is een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Door je pensioen eenvoudig en begrijpelijk te maken zorgen ze voor meer helderheid en betrokkenheid bij jouw pensioenbeleggingen.

Prescan

Prescan geeft je in 1 dag meer inzicht in je gezondheidssituatie. Met deskundig, preventief onderzoek en advies dat jou de regie geeft over je eigen gezondheid.

Pathé

Waarom in de file naar de Beekse Bergen als je de spannendste safari kunt beleven bij Pathé?

Onze klanten

Kieskeurig - Logo
Sibarth - Logo
Tui - Logo
Heerema - Logo
innogy - logo
Brinkhof - Logo
VMN Media - Logo
Comaen - Logo
IFS - Logo
Severs Breeman - Logo
World Nautic Center - Logo
SkinVision - Logo
De Nederlandse Kluis - Logo
Delta - Logo
Nationale Nederlanden - Logo
Legian - Logo
Prescan - Logo
De Volksbank - Logo