Cases

Onze Kapel biedt alle specialisaties die nodig zijn om merken te activeren en mensen te bewegen. Met de juiste boodschap, op het juiste moment.
Zoek in
en
Hermitage Amsterdam

The Leiden Collection, in 2003 opgericht door de Amerikaanse verzamelaars Dr. Thomas S. Kaplan en zijn vrouw Daphne Recanati Kaplan, omvat ongeveer 250 schilderijen, tekeningen en vertegenwoordigt een van de grootste en belangrijkste verzamelingen van 17e-eeuwse Nederlandse schilderijen in particuliere handen.

NPO FunX

FunX is de grootste urban zender van Nederland. Met de beste urban, hiphop, drum&bass et cetera, knallen de DiXte beats letterlijk uit je speaker.

Hermitage Amsterdam

De tentoonstelling Love Stories in Hermitage Amsterdam is een ode aan de liefde. In meer dan 100 portretten worden de mooiste en meest spraakmakende liefdes verhalen verteld. Van zestiende-eeuwse schilderijen tot moderne fotografie. Liefde in al haar vormen. Van romantiek tot obsessie. En van tragedie tot alles overwinnende liefde.

GAMMA

Met de nieuwe kleurtester van GAMMA is het mogelijk om elke kleur te mengen. GAMMA maakt het mogelijk om precies jouw kleur op je muur te verven.

Madurodam

In Madurodam ervaar je het grootste en beste van Nederland. Waar anders loop je in 1 dag van het paleis op de Dam naar de Euromast, vlieg je over Nederland en red je ons land van het water.

Louwman Museum

In de zomer van 2022 kan je de meest iconische Formule 1-auto’s, die glorie hebben vergaard op het circuit van Zandvoort, bewonderen in het Louwman Museum. Deze unieke auto’s zijn meer dan alleen technische meesterwerken. De verhalen die ze bij zich dragen zijn minstens zo bijzonder.

Onze klanten

De Facultatieve - Logo
Grant Thornton - Logo
Mobox - Logo
Comaen - Logo
Köller Muller - Logo
Prescan - Logo
World Nautic Center - Logo
IFS - Logo
Brinkhof - Logo
Severs Breeman - Logo
BRP - Logo
innogy - logo
Heerema - Logo
KPN - Logo
LLokaal - Logo
Legian - Logo
Kieskeurig - Logo
Sibarth - Logo

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit