Cases

Onze Kapel biedt alle specialisaties die nodig zijn om merken te activeren en mensen te bewegen. Met de juiste boodschap, op het juiste moment.
Zoek in
en
Louwman Museum

In het Louwman Museum komt deze zomer een bijzonder tijdperk van de autogeschiedenis tot leven. Onze Kapel ontwikkelde de campagne voor deze tentoonstelling. Klaar voor deze ontdekking?

Grant Thornton

Een adviseur van familiebedrijven gaat een stapje verder dan een ‘gewone adviseur’.

Hermitage Amsterdam

The Leiden Collection, in 2003 opgericht door de Amerikaanse verzamelaars Dr. Thomas S. Kaplan en zijn vrouw Daphne Recanati Kaplan, omvat ongeveer 250 schilderijen, tekeningen en vertegenwoordigt een van de grootste en belangrijkste verzamelingen van 17e-eeuwse Nederlandse schilderijen in particuliere handen.

NPO FunX

FunX is de grootste urban zender van Nederland. Met de beste urban, hiphop, drum&bass et cetera, knallen de DiXte beats letterlijk uit je speaker.

Hermitage Amsterdam

De tentoonstelling Love Stories in Hermitage Amsterdam is een ode aan de liefde. In meer dan 100 portretten worden de mooiste en meest spraakmakende liefdes verhalen verteld. Van zestiende-eeuwse schilderijen tot moderne fotografie. Liefde in al haar vormen. Van romantiek tot obsessie. En van tragedie tot alles overwinnende liefde.

GAMMA

Met de nieuwe kleurtester van GAMMA is het mogelijk om elke kleur te mengen. GAMMA maakt het mogelijk om precies jouw kleur op je muur te verven.

Onze klanten

Legian - Logo
Delta - Logo
Grant Thornton - Logo
Pathé - Logo
KPN - Logo
Lotto - Logo
VMN Media - Logo
Prescan - Logo
Sibarth - Logo
Brinkhof - Logo
De Volksbank - Logo
SNS - Logo
Comaen - Logo
IFS - Logo
Severs Breeman - Logo
World Nautic Center - Logo
Mama Cash - Logo
Köller Muller - Logo

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit