Onze Kapel gelooft in samenwerking

Vanuit Onze Kapel in Haarlem werken wij met volle bezieling voor én samen met vele nationale en internationale merken. Omdat wij geloven dat het beste werk altijd begint met het creëren van een persoonlijke relatie, nodigen we u graag uit voor een goed gesprek in Onze Kapel.

Onze Kapel

Lommerlustlaan 2, 2012 BZ Haarlem

Parkeergarage De Mariastichting in Haarlem

Kleine Houtweg 127, 2012 CE Haarlem

Onze Kapel

Lommerlustlaan 2
2012 BZ Haarlem

Werken bij

Onze Kapel laat zich graag inspireren door talent. Geloof je dat jij ons kunt versterken? Vertel ons waarom en bewijs het met je beste werk.

Parkeerbeschrijving

Je vindt Onze Kapel aan de Lommerlustlaan 2 in Haarlem. Het is hier autovrij. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage De Mariastichting. Het navigatieadres hiervoor is: Kleine Houtweg 127, Haarlem.

Zoek bij de slagbomen via de gele zuil Onze Kapel door te zoeken op ‘Lommerlustlaan 2’ of ‘Onze Kapel’. Na het melden wordt er via de zwarte zuil een parkeerkaart uitgegeven en wordt de slagboom geopend. Rijd door tot het hek, deze opent automatisch, ga rechtsaf naar bezoekers. Neem de uitgang parkeergarage 11 en ga via de trap of de lift omhoog. Verlaat de parkeergarage en je ziet Onze Kapel direct rechts van je.
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit