Alpina Group – Goed nieuws voor Nederland

Overtuigend
Alpina Group is één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. En toch kennen maar weinig mensen het merk.
Alpina Group is in de laatste jaren hard gegroeid door veelvuldige overnames van kleinere zelfstandige spelers in de markt. Tijd om eenheid en herkenbaarheid te creëren en aan de markt te laten zien waar we voor staan.

De basis hiervoor is gelegd aan de hand van een uitgebreid strategisch traject, waarbij gekozen is voor een aparte service providing propositie voor tussenpersonen en een aparte advies propositie voor eindklanten binnen de particuliere en zakelijke markt.
De campagne ‘Goed nieuws voor Nederland’ is het eerste hoorbare en zichtbare resultaat van het merk Alpina, dat zich richt op verzekeringen, hypotheken en makelaardij.

Activerend
De campagne ‘Goed nieuws voor Nederland’ benadrukt de unieke positie van Alpina als serieuze speler met een persoonlijke benadering en lokale kennis. Met vestigingen verspreid door heel Nederland en met meer dan 300 onafhankelijke adviseurs en makelaars, is Alpina altijd dichtbij en klaar om persoonlijk advies te geven.

Tastbaar
Bij Alpina draait alles om het bieden van de best mogelijke service en advies, afgestemd op jouw specifieke situatie. Deze campagne speelt in op de kracht van Alpina’s persoonlijke benadering, wat echt goed nieuws is voor iedereen in Nederland.

Toepasbaar
In samenwerking met Media Futures Market wordt de campagne breed uitgerold via landelijke radio, banners en pre-rolls. Door gebruik te maken van Media Futures Market zonder tussenpartij konden we meer bereiken met hetzelfde mediabudget.

Search

Scan Aanvragen

Werken bij Onze Kapel

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit