Welkom in Onze Kapel

Aandacht van mensen, voor jouw merk. Zo werken wij en dit is wat ons werk jou geeft.

Vanuit Onze Kapel in Haarlem activeren wij merken, om mensen te bewegen. Dat doen we nu al meer dan 25 jaar voor grote merken en voor merken die groot willen worden.

Vacatures Olivier Ponsioen

Onze strategie

Aandacht van mensen, voor jouw merk. Dat is waar het op neerkomt. Een strategietraject bij Onze Kapel levert meer op dan alleen een mooi document vol goede bedoelingen. Onze strategen maken concrete keuzes die direct een tastbare beweging in gang zetten voor merken en mensen.
Iduna Schrijvers Onze Kapel

Onze resultaten

Alles draait om aandacht. Van creatie tot realisatie geven we aandacht aan elk facet van het merk. Met de juiste boodschap, op het juiste moment. Zodat communicatie zichtbare meerwaarde krijgt.

Onze inspiratie

De juiste boodschap, op het juiste moment. Niet meer maar ook zeker niets minder. Creativiteit is meer dan een slim idee. Het is de optelsom van alle kansen en mogelijkheden. Van inspiratie tot concrete data. Bijeengebracht in een eenduidige boodschap die mensen raakt.

Onze Kapel

Het gaat om aandacht, zo werken wij en dat is wat ons werk jou geeft. Met aandacht voor elke stap zorgen dat een boodschap echt tot leven komt. Met de juiste middelen, op het juiste moment. Zodat communicatie echt relevant wordt voor merken en mensen.

Ons team

Onze klanten

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit