Communicatie moet altijd activeren.

Rob Hoogeveen, communicatiestrateeg

Communicatie moet mensen activeren, zo simpel is het. Het eerste merk dat communiceert zonder doelstelling moet nog geboren worden.

Elke vorm van communicatie wil een verandering tot stand brengen, of je nu op zoek bent naar bewustwording bij je doelgroep of een concrete actie wilt initiëren.

Het moment van merkactivatie volgt direct op het vastleggen van je overtuiging en vormt het stappenplan om te komen waar je als merk uiteindelijk heen wilt. Door de lange termijn doelstellingen in overzichtelijke stappen op te delen kun je elke fase opnieuw optimaal vormgeven. Dan kun je mensen ook motiveren om met jou mee te bewegen, want het gaat uiteindelijk niet alleen om jou.

Je merk activeren, tegenwoordig ook wel Performance based Branding genaamd, draait om het inzetten van korte termijn acties als onderdeel van een groter doel. Steeds weer kijken naar de optimale inzet van media en middelen door gebruik te maken van alle beschikbare data. Door te leren van resultaten om de volgende stap op nog effectievere wijze te kunnen zetten. Maar ook door bij elke stap het grotere doel scherp voor ogen te houden.

Dus, communiceer om te activeren. Niet de activatie in de traditionele betekenis van het woord waarin het draait om korting en extra’s maar om te zorgen dat je merk en de mensen die je wilt bereiken in beweging blijven.

Rob Hoogeveen van Onze Kapel

Onze Kapel maakt
het overtuigend

Communiceer met overtuiging. Alleen dan kun je anderen overtuigen. We dringen door tot de essentie van je merk, om te vinden wat jou drijft en onderscheidt. Dan wordt elke boodschap geloofwaardig en relevant.

Onze Kapel maakt
het tastbaar

Communicatie veroorzaakt pas een beweging als de boodschap relevant is. Als het mensen raakt, met een onderscheidend aanbod en een heldere belofte.

Onze Kapel maakt
het toepasbaar

Communicatie is pas effectief als deze op het juiste moment wordt toegepast. gebruikmakend van alle beschikbare kennis en data. Alleen dan levert een investering het gewenste resultaat op.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit