ABN AMRO

Agile way of working

ABN AGILE

Wat Agile in feite doet, is het omarmen van veranderingen. Het inzicht dat verandering tijd nodig heeft en voortkomt uit nieuwe ideeën, deed bij ons een lampje branden… Het licht van Edison werd door ons als metafoor gebruikt om het Agile denken en werken vorm te geven. Licht laat je dingen zien, geeft helderheid en staat voor innovatie en creativiteit. Met licht als symbool ontwikkelden wij de basisvormen die op elke event m.b.t. Agile ‘aan’ staan. De geometrische vormen die bij Grids, Blocks, Triangles en Circles horen, in combinatie met een duurzame uitstraling werd als basis gebruikt om het Agile-karakter te benadrukken.

In alle communicatie kwam de Agile Way of Working tot uiting. Voor alle medewerkers op de ABN AMRO hoofdkantoren werd een complete Agile Experience ontwikkeld, waar de voordelen van de nieuwe aanpak doormiddel van workshops en lezingen inzichtelijk werden gemaakt.

Hoe je Agile effectief toepast in je werk werd aan de hand van een online praatplaat duidelijk gemaakt.

In navolging van het event op het hoofdkantoor organiseerde ABN AMRO de Agile Summer School. Een programma gevuld met interessante sprekers en talloze mogelijkheden om de Agile Way of Working toe te passen op de werkvloer.

ABN AMRO agile
ABN AMRO agile way of working
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit