City Box

Een opgeruimd gevoel

City box alkmaar

Wie een opgeruimd huis heeft, heeft een opgeruimd gevoel in z’n hoofd. City Box maakt het mogelijk. Vanuit deze gedachte is de complete huisstijl en communicatie-uitstraling ontwikkeld. Waarbij het vierkante beeldelement de basis vormt van een opgeruimd blokkenstramien.

Om aan te geven hoe praktisch een citybox ingedeeld kan worden, ontwikkelden we voor elk formaat een 3D-tekening. Zo zie je direct wat de capaciteit van elke box is. En wat je er zoal in op kunt slaan. Makkelijk.

Om de voordelen actief te beleven, ontwikkelden we een opvallende guerrilla-actie. Op verschillende locaties en evenementen in Nederland komt City Box uit de hoek met een 3D billboard.
Levensgrote boxen werden o.a. bij Villa ArenA, de TT in Assen en op de boulevard van Scheveningen geplaatst. Gevuld met specifieke items, inhakend op de locatie en event. In één oogopslag werd duidelijk dat je dankzij City Box weer ruimte in huis, kast of rommelschuurtje hebt.

Voor lokale vestigingen ontwikkelden we ‘websites op maat’ om klanten een kijkje te geven in de ruimte en mogelijkheden van City Box. Aanvullend ontwikkelden we de complete instore aankleding en verpakkingslijn voor praktische oplossingen.

Citybox campagne
Citybox activatie
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit