Louwman Museum

F1 Legends

Overtuigend

In de zomer van 2022 kan je de meest iconische Formule 1-auto’s, die glorie hebben vergaard op het circuit van Zandvoort, bewonderen in het Louwman Museum. Deze unieke auto’s zijn meer dan alleen technische meesterwerken. De verhalen die ze bij zich dragen zijn minstens zo bijzonder.

Activerend

Tijdens de expositie F1 Legends wordt iedere liefhebber van de autosport uitgenodigd om deze hoogtepunten uit de geschiedenis van de Grand Prix van Zandvoort van dichtbij te ervaren. Wie staat er voor jou op Pole Position?

Tastbaar

Naast de collectie bijzondere bolides komen in de begeleidende campagne de legendarische verhalen tot leven. De gehele campagne neemt je mee in de sfeer van de races van weleer. Van een klassieke race poster tot bijzondere verhalen over legendes als Fangio en Ascari.

Toepasbaar

De grootschalige outdoor campagne wordt ondersteund door online content die je al voor je bezoek meeneemt in de meest legendarische verhalen uit de Grand Prix van Zandvoort. Jouw kennis van de race geschiedenis wordt bovendien getest met een serie Instagram polls. Zo ben je perfect voorbereid op jouw bezoek aan F1 Legends.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit