Grant Thornton

Grant Thornton &you

Overtuigend

Bij Grant Thornton draait het allemaal om jou. Waar je bij de ‘big four’ je eerst nog een aantal jaren moet bewijzen, geloven we bij Grant Thornton dat jij meteen al het verschil kan maken. Bij ons draai je direct mee met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Zodat jij echt kan laten zien wat je waard bent.

Activerend

Daarom kan je bij Grant Thornton al vroeg in je carrière een &you-moment hebben. Het moment waarop je weet dat je het verschil hebt gemaakt. Zo’n moment is de basis van de campagne, waarmee we talent aanspreken om ook het verschil te maken en te kiezen voor Grant Thornton.

Tastbaar

Dit doen we met sterke portretten van echte medewerkers, die het bewijs leveren door te vertellen over die momenten dat zij ertoe deden. Met pakkende quotes en door het gebruik van frisse steunkleuren uit de huisstijl, die geschikt zijn om de campagne een jonge en eigentijdse uitstraling te geven die past bij de doelgroep.

Toepasbaar

In de campagne triggeren we in verschillende fases de doelgroepen online op LinkedIn, YouTube en Instagram, zowel met statische content als video. Dat direct leidt naar de werken-bij-pagina en vacaturepagina van Grant Thornton. Daarnaast is de campagne ook uitgebreid zichtbaar in de vorm van abri’s, bussen, posters en flyers in- en rondom een aantal geselecteerde hoge scholen.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit