Hermitage Amsterdam

Rembrandt & tijdgenoten

Overtuigend

The Leiden Collection, in 2003 opgericht door de Amerikaanse verzamelaars Dr. Thomas S. Kaplan en zijn vrouw Daphne Recanati Kaplan, omvat ongeveer 250 schilderijen, tekeningen en vertegenwoordigt een van de grootste en belangrijkste verzamelingen van 17e-eeuwse Nederlandse schilderijen in particuliere handen.

Activerend

35 belangrijke schilderijen uit die collectie kwamen begin 2023 naar Amsterdam. Onder de titel ‘Rembrandt & tijdgenoten, historiestukken uit The Leiden Collection’, vormden deze werken een unieke tentoonstelling in de Hermitage Amsterdam.

Tastbaar

Centraal in de tentoonstelling, en vanuit onze conceptgedachte ook in de communicatie, staat zijn meesterwerk ‘Minerva in haar studeerkamer’ (1635), een majestueus en opvallend schilderij van de godin van de wijsheid. Rembrandts monumentale Minerva wordt gezien als bewijs van Rembrandts virtuositeit.

Toepasbaar

Met een landelijke mediacampagne werd het publiek in verschillende fases getriggerd en getarget om naar deze bijzondere tentoonstelling te komen. Naast de online campagne waren er ook uitingen zichtbaar in de hoofdstad middels digitale mupi’s, metro-schermen, peperbussen en bijna 140 abri’s. Ook was de commercial te beluisteren op de landelijke radio.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit