Hoogwerkt

Sneller, voordeliger en makkelijker

Hoogwerkt - Campagne

Overtuigend

De lat ligt hoog als het gaat om de nieuwe standaard van hoogwerkers. Tegenwoordig wil iedereen 100% duurzaam, snelheid, voordeel, eenvoud en online. Tijd voor een nieuw merk dat antwoord biedt op de vragen van deze tijd.

Activerend

Een nieuw merk met een naam die zegt waar het voor staat. Een stevig logo geeft body aan het bedrijf. Het volledige assortiment is voorzien van een opvallende turquoise kleur. Extra herkenbaar in elke vorm en op elke hoogte.

Tastbaar

Hoogwerkt is sneller, voordeliger en makkelijker. Volledig online te regelen via de handige website en op te halen bij jou in de buurt. De eerste vestigingen van Hoogwerkt werden geopend in Haarlem, Rotterdam en Groningen. Ter kennismaking ontvingen lokale ondernemers aantrekkelijke introductiekortingen.

Toepasbaar

De campagne werd versterkt via een e-mailcampagne en social media offensief om potentiële klanten kwalitatief te bereiken. Hierin speelden we in op de belangrijkste pijlers van het bedrijf: slimmer, duurzamer, voordeliger en de unieke breng-en-ophaalservice. Met slimme banners op basis van locatie, prijzen we de belangrijkste voordelen aan.

hoogwerkt-materieel
hoogwerkt-DM
Een nieuw merk met een naam die zegt waar het voor staat.
hoogwerkt-stationary

Zij kunnen je alles vertellen over dit project

Rob Hoogeveen van Onze Kapel

Rob Hoogeveen

Founding partner / campaign strategist

Frits Drijver van Onze Kapel

Frits Drijver

Founding partner / brand strategist

Olivier Ponsioen Onze Kapel

Olivier Ponsioen

Managing partner / digital strategist