innogy

Jouw energie maakt ons innogy

innogy - beeldtaal

Overtuigend

Om blijvend van invloed te kunnen zijn op de energiemarkt, moet je jezelf blijven ontwikkelen. Je medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. Zij zijn tenslotte een gigantische bron van energie die van invloed is op het verder ontwikkelen van het bedrijf.

Activerend

Energie is het middel om doelen te bereiken. Het doel is dan ook het ‘empoweren’ van de medewerkers. Oftewel, ‘jouw energie’ is waardevol. Iedereen moet dat gevoel en de ambitie van de boodschap meekrijgen. innogy biedt de mensen daarom handvatten om die energie zo goed en zinvol mogelijk te gebruiken.

Tastbaar

innogy geeft haar medewerkers de middelen in handen om hun energie optimaal in te zetten, om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit stelt hen in staat om op hun eigen manier mee te doen aan het verbeteren van hun leefwereld. Ook geeft het de medewerkers richting en helpt het hen bij het behalen van gestelde targets en doelen.

Toepasbaar

De ‘Jouw energie maakt ons innogy’-belofte werd breeduit toegepast op het medewerkersprogramma SOR (Samen voor Ontwikkeling en Resultaat). Leidinggevenden werden binnen SOR via het speciaal ontwikkelde programma iLead ‘getraind’ om een nog betere coach voor hun team te worden. Om hun team efficiënter en doelgerichter te laten presteren.

innogy - beeldtaal
innogy - website
Om blijvend van invloed te kunnen zijn op de energiemarkt, moet je jezelf blijven ontwikkelen.
innogy - posters beeldtaal

Zij kunnen je alles vertellen over dit project

Rob Hoogeveen van Onze Kapel

Rob Hoogeveen

Founding partner / campaign strategist

Frits Drijver van Onze Kapel

Frits Drijver

Founding partner / brand strategist

Martin van Rooij van Onze Kapel

Martin de Rooij

Creative director