KPN

De Coolste Baan van Nederland

KPN - Coolste baan van Nederland

In de aanloop naar de schaatsarena hebben wij voor KPN een complete Experience gecreëerd. Waar schaatsliefhebbers op en in de mini-stands alles kunnen beleven wat de telecomprovider het komende jaar te bieden heeft. Op grote LED-schermen ervaar je alle inhoudelijke content afgewisseld met flitsende beelden van de nationale schaatsploeg.

Voor het Mooiste Contact Fonds heeft KPN Maatje® in het leven geroepen. Een ultrazacht icoon als het gaat om betrokkenheid voor gehandicapte of zieke kinderen. In de stand zijn leuke Maatje-prijzen te winnen via het Maatje-Superrad.

In het 4D-theater bekijk je de trailers van aankomende voetbalprogramma’s en afleveringen rondom maandelijkse hitseries uit het Pluspakket; dit keer DC Superheroes.Als trots hoofdsponsor van de Eredivisie toonde KPN bij het 4D theater de enige echte Eredivisie kampioensschaal. Een mooie gelegenheid voor alle fans om met deze trofee op de foto te gaan.

Op de schaatsbaan zelf kun je je glij-ijzers onderbinden en je rondjes rijden. Beginnende schaatstalenten kregen van schaatsheld Sven Kramer via een interactieve stoel praktische aanwijzingen hoe zij zich stap-voor-stap kunnen ontwikkelen tot een ware schaatskampioen.

KPN coolste baan Onze Kapel
De coolste baan van Nederland
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit