KPN

Live activaties voor KPN

KPN - Coolste baan van Nederland

Overtuigend

KPN begrijpt dat de mensen die voor het merk werken hun grootste waarde vertegenwoordigen. Om alle medewerkers in het land te motiveren en informeren wordt er elk jaar een bijzonder moment georganiseerd om iedereen voor te bereiden op de kansen en uitdagingen van het volgende jaar.

Activerend

Tijdens de jaarlijkse Kick-Off staan de medewerkers van KPN centraal. Om samen successen te vieren. En om samen vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. De salesdoelstellingen, de producten en diensten, maar ook de persoonlijke ontwikkeling en ambities komen daarbij allemaal samen in een geweldig decor.

Tastbaar

Elk jaar weer heeft de KPN Kick-Off een eigen onderscheidend thema. Van inspiratie tot energie en innovatie. Steeds weer met een spannende mix van informatie en entertainment. Met een volledig op maat gemaakt communicatieplatform en een organisatie die alle puntjes op de i blijft zetten.

Toepasbaar

Van conceptontwikkeling tot productie en regie, alle facetten van de KPN Kick-Off worden in lijn gebracht. Dat elk jaar weer uniek en vernieuwend is, zodat je er elk jaar naar uitkijkt. Om zowel het merk als zijn bezoekers een ervaring te bieden die al vóór de avond zelf start, en waar nog lang over wordt nagepraat.

KPN - Live
KPN - Live
KPN - Inspiration Live
Van inspiratie tot energie en innovatie. Steeds weer met een spannende mix van informatie en entertainment.
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit