de Facultatieve

Kwaliteit na leven

Overtuigend

De Facultatieve is het moedermerk van 5 unieke begraafplaatsen en crematoria in Nederland. De Facultatieve staat voor een afscheid volgens je eigen waarden. De 5 unieke locaties hebben ieder hun eigen sfeer en persoonlijkheid die het hoogwaardige aanbod op hun eigen wijze invulling geven.

Activerend

Hoe neem jij afscheid? Mensen kiezen steeds vaker voor een afscheid dat breekt met de tradities, maar past bij hun persoonlijke wensen. In een informatieve campagne delen we alle mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid.

Tastbaar

Door de 5 locaties van de Facultatieve ieder een eigen uitstraling te laten behouden in vorm en inhoud, leggen we de nadruk op het lokale karakter en persoonlijke gevoel van de individuele locaties. De overkoepelende waarden van het moedermerk zijn ondersteunend, maar worden uitgedragen vanuit eigen unieke persoonlijkheid.

Toepasbaar

Vanuit een overkoepelend framework is een online platform en contentstructuur ontwikkeld dat een eenduidige merkbelofte communiceert maar op maat wordt gemaakt voor de persoonlijkheid en uitstraling van de individuele locaties.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit