Madurodam

Moet je meemaken

Madurodam-waterwolf-onze-kapel

Overtuigend

Madurodam laat je het mooiste en beste van Nederland meemaken aan de hand van legendarische verhalen, unieke attracties en schitterende miniaturen.

Activerend

Iedereen kent Madurodam van de kleine huisjes. Maar er zijn ook andere attracties toegevoegd aan het park. Je beleeft Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst in Madurodam.

Tastbaar

Madurodam is één en al beleving. Van het park tot de spectaculaire attracties. In Madurodam kun je zelf ervaren hoe het is om rond te neuzen in de Gouden Eeuw, ontdek je hoe het voelt om Nederland te redden van het water en voel je hoe het is om een echte voetbalkampioen te zijn. Door het ‘meemaken’ de kern van de communicatie te maken, verbinden we alle onderdelen van het park met elkaar en brengen we de overkoepelende merkbeleving prominent naar voren.

Toepasbaar

De Madurodam-diamant is jouw venster tot alles wat Nederland groot maakt. Het geeft je toegang tot een tastbare beleving die inspireert en vermaakt. We richten ons in alle communicatie op de beleving van de bezoeker. We zuigen je het beeld in en brengen de attracties dicht bij jouw beleving. Niet observerend van een afstandje, maar er vlakbij of middenin zijn, zodat je het echt meemaakt.

madurodam-onze-kapel-miniatuur
Madurodam-zomercampagne-onze-kapel
madurodam-onze-kapel-merkidentiteit
We richten ons in alle communicatie op de beleving van de bezoeker.
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit