Nickelodeon

Toy Fair Party 2018

Nickelodeon evenement Onze Kapel

Omdat de Spielwaremesse volledig in het teken staat van speelgoed, bedachten we een waar kinderfeestje. En wat is nu leuker dan als volwassene het kind in je naar boven halen?

De aankleding van het event was bepalend voor het feest. Het gaf echt het gevoel alsof je op het ultieme kinderfeestje bent beland. Een kleurrijke combinatie van grote Twisterstippen, super relaxte zitzakken, life size ballenbak en een flinke hoeveelheid tv’s waarop constant SpongeBob en andere Nickelodeon-series werden afgespeeld.

Onze welbekende partyband Men & Cherry met o.a. DJ Denniz was van de partij. Zij namen als geen ander de muziek voor hun rekening. Uiteraard was er ook genoeg te drinken en te eten. Hamburgers werden afgewisseld met pizza, hotdogs en patat. Ook was er een popcornstand en een ijskraam aanwezig en kon iedereen genieten van slushpuppies met een volwassen twist 🙂

Om het feest compleet te maken kreeg iedereen als blijvende herinnering een cadeautje mee naar huis in de vorm van bellenblaas en slime-gums.

Nickelodeon toy fair
Toy Fair 2018
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit