Frans Hals Museum

Nu niet te zien

Overtuigend

Het Frans Hals Museum is het kunstmuseum van Haarlem. Hier vind je de grootste collectie ter wereld van de schilderijen van Frans Hals, naast werk van andere beroemde Haarlemse kunstenaars, zoals Judith Leyster, Cornelis van Haarlem en Jacob van Ruisdael. Maar je ontdekt er ook een rijke verzameling kunst van 1880 tot nu, waaronder werk van Piet Mondriaan, Charley Toorop en Rineke Dijkstra.

Activerend

In het Rijksmuseum in Amsterdam kunnen kunstliefhebbers van februari tot juni 2024 genieten van ongeveer vijftig van de mooiste werken van Frans Hals. Het Frans Hals Museum leent hiervoor vier topstukken uit. Zo heeft het groepsportret Feestmaal van de officieren van de Sint-Jorisschutterij uit 1616 voor het eerst de stad Haarlem verlaten.

Tastbaar

Met de campagne ‘Nu niet te zien’ zetten we in op de vrijgekomen plekken in het museum. Want, laat je vooral verrassen door wat er nu wél hangt. We zetten het gemis om in een kracht en tonen hetgeen wat juist wél te zien is. Zoals de enige selfie van Frans Hals! Alleen te zien in het Frans Hals Museum in Haarlem.

Toepasbaar

De Out of Home campagne werd ingezet rondom het Rijksmuseum en uiteraard werd er ook online volop ingezet met pakkende assets. Het Frans Hals verrast.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit