Sibarth

Our Island, Your Way

Overtuigend

Sibarth is een van de oudste verhuurorganisaties van luxe villa’s op het Caribische eiland Saint Barths. De medewerkers van Sibarth kennen elk plekje van hun eiland en willen die verborgen schatten graag met jou delen. Zodat jouw luxevakantie echt aan alle verwachtingen voldoet.

Activerend

Hoe luxueus jij je vakantie ook wilt hebben op Saint Barths, Sibarth regelt het voor je. Potentiële eilandbezoekers moeten direct de luxe van ‘ons’ eiland ervaren. En moeten weten dat bij Sibarth alles mogelijk is.

Tastbaar

Echt contact met je klanten is er alleen op de momenten dat zij het eiland bezoeken. Daarom is online een essentieel middel wanneer we de mensen willen bereiken die actief op zoek gaan naar Saint Barth of naar een ultraluxe vakantie. Naast een ‘always on’-strategie voor social kanalen is de website hierin de spil. Op sibarth.com vind je niet alleen informatie over de villa’s, maar ontmoet je eveneens de ‘islanders’ en de mensen die ervoor zorgen dat de villa en jouw vakantie aan al je persoonlijke wensen en eisen voldoen.

Toepasbaar

De wereld van de rijken, dat is de doelgroep van Sibarth. Maar hoe bereik je die met zo min mogelijk verspilling? Voor het antwoord op die vraag hebben we een onderzoek naar zoekwoorden gedaan. En wat bleek: New Yorkers bleken wereldwijd voor bijna een derde hiervan de aanvrager te zijn. Dat heeft geleid tot een lokale social campagne met retargeting in en rond New York. Het resultaat was een stijging in de fanbase van 400% tijdens de eerste 1,5 jaar. De engagement steeg met 20% en er was 200% meer omzet uit online leads.

Website Sibarth
Website Sibarth
Hoe luxueus jij je vakantie ook wilt hebben op Saint Barths, Sibarth regelt het voor je.
Website Sibarth

Zij kunnen je alles vertellen over dit project

Loes van Fulpen van Onze Kapel

Loes van Fulpen

Head of digital

Erik Sanders van Onze Kapel

Erik Sanders

Developer

Olivier Ponsioen Onze Kapel

Olivier Ponsioen

Managing partner / digital strategist