Mama Cash

Sterke vrouwen spreken zich uit

Mama Cash social content

Overtuigend

Mama Cash geeft vrouwen een stem. Door sterke vrouwen in ontwikkelingslanden een podium te geven versterken ze hun boodschap en activeren ze verandering.

Activerend

Kunst beïnvloedt de gemeenschap, het verandert meningen, het geeft waardes door en vertaalt ervaringen in tijd en ruimte. Kunst is communicatie; het maakt het mogelijk om mensen uit verschillende culturen en tijden met elkaar te laten communiceren via beeld, geluid en verhalen. Kunst is het voertuig voor sociale verandering

Tastbaar

Nederlandse kunstenaars die zich inzetten voor en pleiten voor gelijkheid in hun werk, gaan in gesprek met kunstenaars die steun hebben gekregen van het Creating Equality Program. In deze interactie verkennen ze elkaars werk, ideeën en inspiratie. Maar ook over de obstakels die ze tegenkomen in hun werk. Samen werken ze aan een nieuw kunstwerk. Om dit te laten werken, moeten deze makers elkaar verkennen en leren kennen. Deze dialoog over beeldvorming is het onderwerp van het verhaal dat we willen vertellen.

Toepasbaar

Wij vertaalden de dialoog naar specifieke content voor de verschillende fases van de customer journey. In de See fase werd er vooral de focus gelegd om een breed publiek te bereiken met organische content terwijl daarna in de think fase met video content en verhalen van de vrouwen gericht geadverteerd werd op de target audience. De campagne werd daarna gevolgd door een boodschap die gericht was op conversie om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en het doen van donaties.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit