Team Intro

We gaan ervoor

Overtuigend

Uitzendbureau Team Intro specialiseert zich in het werven en detacheren van verkeersregelaars en horecakrachten. En dat doen ze op hun eigen, betrokken wijze vanuit het Team Intro Werkcafé in Den Haag.

Activerend

Bij zo’n betrokken club past een campagnestrategie die net zo persoonlijk is als de mensen die bij én voor Team Intro werken. Geen saaie zakelijke informatie, maar op een leuke en directe manier zeggen waar het op staat. Altijd positief en met een vette knipoog.

Tastbaar

Of we nu op zoek zijn naar nieuwe teamleden of jou willen inwijden in de werkzaamheden van onze vaste krachten, we doen het altijd op een actieve en enthousiaste manier. Bij ons ben je welkom voor een lekker bakkie koffie en een goed gesprek. Maar we zoeken geen muurbloempjes, wij zoeken wijsneuzen, stamgasten en regelneven. Dus ben je alweer skeer of wil je morgen weer op straat staan? Wij gaan ervoor. En jij?

Toepasbaar

Het enthousiasme van Team Intro komt tot uiting in de manier waarop we ons uiten, intern en extern, op een losse en sociale manier. In alle social en online media, maar ook op de plekken waar we onze doelgroep in het wild tegenkomen, zoals in je stamkroeg of gewoon op straat.

Team Intro - gaat ervoor
Team Intro - gaat ervoor
Team Intro - gaat ervoor
Geen saaie zakelijke informatie, maar op een leuke en directe manier zeggen waar het op staat.
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit