Frans Hals Museum

Welkom thuis

Overtuigend

Het Frans Hals Museum is het kunstmuseum van Haarlem. Hier vind je de grootste collectie ter wereld van de schilderijen van Frans Hals, naast werk van andere beroemde Haarlemse kunstenaars, zoals Judith Leyster, Cornelis van Haarlem en Jacob van Ruisdael. Maar je ontdekt er ook een rijke verzameling kunst van 1880 tot nu, waaronder werk van Piet Mondriaan, Charley Toorop en Rineke Dijkstra.

Activerend

Het Frans Hals Museum kondigt met trots de terugkeer aan van drie van zijn meest iconische meesterwerken. Na een tijdelijke tentoonstelling in het Rijksmuseum zijn de drie werken weer terug in hun vertrouwde thuis in Haarlem. Om deze heugelijke gebeurtenis te vieren, heeft Onze Kapel de nieuwe campagne ‘Welkom Thuis’ ontwikkeld.

Tastbaar

De campagne speelt in op het gevoel van thuiskomst en authenticiteit. Met ‘Welkom Thuis’ willen we niet alleen de terugkeer van de meesterwerken vieren, maar ook het gevoel van trots en verbondenheid met Haarlem en het Frans Hals Museum versterken.

Toepasbaar

Met strategische out-of-home (buitenreclame) in en rondom Haarlem en een uitgebreide social media campagne op Facebook en Instagram, wordt het publiek verwelkomd om de meesterwerken opnieuw te bewonderen in hun oorspronkelijke setting.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit