First Class Internet

Met KPN Glasvezel ben je verzekerd van First Class Internet.

KPN Glasvezel

KPN is razendsnel bezig om alle oude koperdraden te vervangen voor modern glasvezel. Iedere week worden er nieuwe gebieden uitgerold en kunnen bestaande klanten zonder extra kosten overstappen op glasvezel. Op plekken waar de oranje glasvezels uit de grond steken krijgt iedereen in die buurt een brief of ze gratis glasvezel in huis willen hebben. Een unieke propositie die geen enkele glasvezel leverancier kan aanbieden.

De komende jaren gaat KPN groot inzetten om de gratis glasvezel boodschap te communiceren. Op TV, radio, online, social en natuurlijk via alle retail kanalen waar klanten terecht kunnen voor hun aansluiting. Als vaste partner van KPN Retail heeft Onze Kapel hiervoor het concept bedacht en alles geproduceerd. Met dank aan Erik Zijderveld van stamppotboerenkool.nl die alle winkels in een noodvaart wist te voorzien van de uitingen.

Wil jij meer weten over hoe we jouw merk tot leven kunnen brengen in elke dimensie? Bekijk onze retail en instore cases of neem direct contact op met Rob Hoogeveen.

KPN Glasvezel
Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit