the small
leading agency

Als full service creatief bureau biedt Onze Kapel alle expertise om merken te activeren en mensen te inspireren. Door de juiste boodschap op de juiste manier te brengen voegen wij waarde toe aan merken.

De aandacht die jij en je merk verdienen.

Aandacht van mensen, voor jouw merk. Dat is waar het op neerkomt. Of je nu een creatief concept nodig hebt, een nieuw web design, of als je je social media marketing wilt versterken ben je bij Onze Kapel in Haarlem aan het juiste adres. Als full service marketing communicatie bureau hebben we alle mensen in huis die jou kunnen helpen met de uitdaging.

 

Specialisten voor elk onderdeel

Van het strategie tot concept, van content tot evenementen. Onze Kapel heeft het allemaal in huis. En nee, dat ligt niet kant en klaar op de plank, maar wordt speciaal voor en met jouw ontwikkeld. Zodat het perfect aansluit bij de plannen over waar jij met jouw merk en marketing naar toe wilt.

Alleen zo komt jouw merk zowel strategisch als creatief verder. Waar kunnen we jou merk mee verder helpen?

 

brands.
content.
campaigns.

brand activation

brand design

brand strategy

campaigns

content

digital marketing

event marketing

instore & retail

internet branding

web development

"Onze Kapel gelooft in een full-service aanpak. Waar strategie en creativiteit samen komen in campagnes, communicatie, social media, web design en eigenlijk alles waar jou merk baad bij heeft."

Bekijk onze cases.

Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum is het kunstmuseum van Haarlem. Hier vind je de grootste collectie ter wereld van de schilderijen van Frans Hals, naast werk van andere beroemde Haarlemse kunstenaars, zoals Judith Leyster, Cornelis van Haarlem en Jacob van Ruisdael. Maar je ontdekt er ook een rijke verzameling kunst van 1880 tot nu, waaronder werk van Piet Mondriaan, Charley Toorop en Rineke Dijkstra.

Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum wil zoveel mogelijk mensen met kunst in aanraking brengen. Om mensen er niet alleen van te laten genieten, maar ook actief te inspireren.

Louwman Museum

In het Louwman Museum komt deze zomer een bijzonder tijdperk van de autogeschiedenis tot leven. Onze Kapel ontwikkelde de campagne voor deze tentoonstelling. Klaar voor deze ontdekking?

We leren je graag wat beter kennen.

Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met je op.

Onze Kapel

Lommerlustlaan 2, 2012 BZ Haarlem

Parkeergarage De Mariastichting in Haarlem

Kleine Houtweg 127, 2012 CE Haarlem

Meet our friends.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit