Brand strategy

Aandacht van mensen, voor jouw merk. Dat is waar het op neerkomt. Onze strategen maken concrete keuzes die waardevol zijn voor merken en mensen.

Bekijk alle gerelateerde cases hieronder.

MyDent

MyDent erkent het belang van een goede relatie tussen patiënt en tandarts omdat dit de basis is voor goede mondzorg en daarmee bijdraagt aan de algehele gezondheid. Daarom geeft MyDent haar patiënten het vertrouwen van de beste mondzorg, afgestemd op hun persoonlijke situatie.

de Facultatieve

De Facultatieve is het moedermerk van 5 unieke begraafplaatsen en crematoria in Nederland. De Facultatieve staat voor een afscheid volgens je eigen waarden. De 5 unieke locaties hebben ieder hun eigen sfeer en persoonlijkheid die het hoogwaardige aanbod op hun eigen wijze invulling geven.

Pathé

Waarom in de file naar de Beekse Bergen als je de spannendste safari kunt beleven bij Pathé?

Uber Eats

Bestellen waar je trek in hebt, waar en wanneer je maar wilt. Bezorgd met de snelheid en de service die je van Uber gewend bent.

Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl is hét platform voor betrouwbare en onafhankelijke reviews van producten en prijzen.

Madurodam

Madurodam is één en al beleving. Van de miniaturen tot de vele attracties. In de nieuwe merkbelofte en communicatiestrategie nodigen we je uit om het zelf mee te maken.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit