Content

Een goed gesprek met je doelgroep. Over de onderwerpen die voor haar relevant zijn. Zodat communicatie een echte dialoog wordt.

Bekijk alle gerelateerde cases hieronder.

Madurodam

In Madurodam ervaar je het grootste en beste van Nederland. Waar anders loop je in 1 dag van het paleis op de Dam naar de Euromast, vlieg je over Nederland en red je ons land van het water.

Louwman Museum

In de zomer van 2022 kan je de meest iconische Formule 1-auto’s, die glorie hebben vergaard op het circuit van Zandvoort, bewonderen in het Louwman Museum. Deze unieke auto’s zijn meer dan alleen technische meesterwerken. De verhalen die ze bij zich dragen zijn minstens zo bijzonder.

De Nieuwe Kerk

Juliana is in het hoofd en hart van veel mensen. Met de tentoonstelling “De eeuw van Juliana” in De Nieuwe Kerk Amsterdam willen we heel Nederland interesseren om de expositie te bezoeken.

BRP Can-Am On-Road

Can-Am is gebouwd voor het off-road leven. De vraag is: ben jij er klaar voor?

Woonzorggroep SAMEN

Woonzorggroep SAMEN biedt een breed spectrum aan diensten, van begeleid wonen tot thuiszorg, revalidatie en behandeling. SAMEN richt zich op persoonlijk contact en intensieve samenwerking met alle betrokken partijen. Van de verwijzer tot de directe omgeving van de cliënt.

de Facultatieve

De Facultatieve is het moedermerk van 5 unieke begraafplaatsen en crematoria in Nederland. De Facultatieve staat voor een afscheid volgens je eigen waarden. De 5 unieke locaties hebben ieder hun eigen sfeer en persoonlijkheid die het hoogwaardige aanbod op hun eigen wijze invulling geven.