Event marketing

Wij creëren live events. Van thematiek tot de productie van de laatste technische details. Zodat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Bekijk alle gerelateerde cases hieronder.

NPO FunX

FunX is de grootste urban zender van Nederland. Met de beste urban, hiphop, drum&bass et cetera, knallen de DiXte beats letterlijk uit je speaker.

3FM

NPO 3FM heeft een nieuwe huisstijl en propositie. Vanuit het merkgeloof ‘Music starts here’ ben je bij 3FM de eerste die alles te horen krijgt over muziek, content, festivals en wat al niet meer.

GAMMA

Een duurzaam huis begint bij GAMMA. Verduurzamen hoeft niet ingewikkeld te zijn: met kleine aanpassingen maak je vaak een groot verschil.

Heerema

Onze Kapel werd gevraagd voor het concept, de communicatie en productie van de officiële doop in Singapore. Met een team van Nederlandse eventspecialisten werd een bijzondere show ontwikkeld die daarna met lokale partners door ons werd geproduceerd. Een passend event voor een meer dan indrukwekkend schip.

KPN

In de aanloop naar de schaatsarena hebben wij voor KPN een complete Experience gecreëerd. Waar schaatsliefhebbers op en in de mini-stands alles kunnen beleven wat de telecomprovider het komende jaar te bieden heeft.

Heerema

Sinds 2013 vaart de Aegir over de wereldzeeën. Een prachtig schip dat, voordat het te water werd gelaten, volgens de traditie gedoopt werd. In het bijzijn van 1500 internationale genodigden. Dat dan weer wel.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit