Web development

Onze Kapel bouwt, onderhoudt en optimaliseert online middelen. Van een digitaal visitekaartje tot webwinkels en volledige backbones.

Bekijk alle gerelateerde cases hieronder.

de Facultatieve

De Facultatieve is het moedermerk van 5 unieke begraafplaatsen en crematoria in Nederland. De Facultatieve staat voor een afscheid volgens je eigen waarden. De 5 unieke locaties hebben ieder hun eigen sfeer en persoonlijkheid die het hoogwaardige aanbod op hun eigen wijze invulling geven.

Sibarth

De medewerkers van Sibarth kennen elk plekje van hun eiland en willen die verborgen schatten graag met jou delen.

hallo,

Het samengaan van Fieber en Tritel was de perfecte aanleiding om ICT-oplossingen voor het Nederlandse MKB op een nieuwe en verfrissende wijze te presenteren.

Heerema

Sinds 2013 vaart de Aegir over de wereldzeeën. Een prachtig schip dat, voordat het te water werd gelaten, volgens de traditie gedoopt werd. In het bijzijn van 1500 internationale genodigden. Dat dan weer wel.

Nederlandse Loterij

Voor de Olympische Spelen actie werd onder andere een uitnodigende key visual en een responsive actiepagina ontwikkeld. Ja, ook het technische gedeelte. Inclusief code generator en de online beveiliging.

Brinkhof

Brinkhof advocaten heeft een sterke focus op innovatie, technologie en marktregulering. Binnen het vakgebied onderscheidt Brinkhof zich door hun expertise in specialistische rechtsgebieden en de ongeëvenaarde kwaliteit die ze bieden. Net als hun cliënten, zijn ze gedreven, baanbrekend en innovatief.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit