KPN Masters

Voor het vierde jaar in successie organiseren wij de KPN Masters. Geen groot golf-of tennis toernooi, maar gewoon een geweldige incentive voor de KPN Zakelijk sales medewerkers.

Het Masters Programma is een uitgebalanceerde incentive. Een Master word je dan ook niet zomaar. Daar moet je een kwartaal lang voor laten zien wat je in huis hebt. De prestaties op het gebied van sales, samenwerking en service bepalen wie er als Master worden gekroond. Iedere Master krijgt een eigen Personal Assistent om de Masters uitverkiezing te verzilveren.

Onder de noemer the season 4 success staat dit jaar de vierde jaargang in het teken van de 4 seizoenen. Sales technisch is ieder seizoen anders, en deze kenmerken worden breed ingezet voor de communicatie en activaties. Iedereen wil aan het einde van een kwartaal tot Master worden uitverkozen, maar uiteindelijk kunnen er slechts 15 personen het ook daadwerkelijk worden. Het programma is al jaren zeer succesvol, ruim 90% van de doelgroep is vaste gast op de platforms en nemen actief deel aan de activaties. En 100% van de winnaars maakt actief gebruik van de Personal Assistent om de uitverkiezing om te zetten in een onvergetelijke ervaring.

Wil jij meer weten over hoe we jouw merk met een goed doordachte incentive kunnen activeren en de sales een boost kunnen geven? Bekijk onze internal branding cases of neem direct contact op met Rob Hoogeveen.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit