Effectieve campagnes verbinden

De wisselwerking tussen creativiteit en strategische inzichten maken een campagne effectief. En weten de doelgroep te overtuigen.

Resultaten uit het verleden

Campagnes volgens Onze Kapel

De meest succesvolle en onderscheidende campagnes zijn een balans tussen de creatieve vertaalslag van het merk, en een relevante boodschap. We gebruiken alle beschikbare data in ons voordeel en zorgen ervoor dat campagnes de doelgroep activeren. Sterker nog, ze verbinden mensen met merken.

Case

Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl is hét platform voor betrouwbare en onafhankelijke reviews van producten en prijzen. Bekijk de campagne die we voor kieskeurig.nl hebben ontwikkeld.

The Family - Sabiha Demir - 2012

Onze aanpak

Elke campagne begint met het definiëren van de doestellingen voor de korte én de lange termijn. Vervolgens kijken we naar waar het merk voor staat en wat het te vertellen heeft. Afhankelijk van de doelgroep, het tijdsbestek en het budget geven we invulling aan de campagne, om de aandacht te genereren die het merk verdient.

Jezus in de steigers - Wieland Vogel - 2015

Deliverables

Onze Kapel bedenkt, produceert en begeleidt campagnes van A tot Z. Wij doen dit als lead agency voor merken, of als strategisch en creatief partner in samenwerking met andere (media)bureaus. 

King of the Woods - Eka Akosta - 2013

De onderdelen

  • Briefing en creative debrief
  • Ontwikkeling campagneconcept en campagnestrategie
  • Media-advies op basis van full-funnel marketingmodel (i.s.m. mediabureau)
  • Uitwerking campagneconcept naar voorbeeldmiddelen
  • Ontwikkeling campagne content (visuals, video, copy)
  • Definitieve uitwerking naar middelen op basis van mediaplan (zoals radio-tv-commercials, outdoor, online ads, bannering, print, et cetera)
  • Monitoring (i.s.m. mediabureau)
  • Evaluatie

Kennismaken?

Campagnes bij Onze Kapel starten met persoonlijk contact. Kennismaken met een van onze strategen? Stuur een bericht en wij nemen contact met je op.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit