Leading all your web design projects

Op zoek naar een web design agency? Als full service marketing bureau biedt Onze Kapel alle expertise om jou te helpen met je digitale marketing- en web design vragen. Vraag een vrijblijvende offerte.

Bekijk onze cases.

Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum is het kunstmuseum van Haarlem. Hier vind je de grootste collectie ter wereld van de schilderijen van Frans Hals, naast werk van andere beroemde Haarlemse kunstenaars, zoals Judith Leyster, Cornelis van Haarlem en Jacob van Ruisdael. Maar je ontdekt er ook een rijke verzameling kunst van 1880 tot nu, waaronder werk van Piet Mondriaan, Charley Toorop en Rineke Dijkstra.

Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum wil zoveel mogelijk mensen met kunst in aanraking brengen. Om mensen er niet alleen van te laten genieten, maar ook actief te inspireren.

Louwman Museum

In het Louwman Museum komt deze zomer een bijzonder tijdperk van de autogeschiedenis tot leven. Onze Kapel ontwikkelde de campagne voor deze tentoonstelling. Klaar voor deze ontdekking?

Een conversie gerichte website.

Een website moet meer opleveren dan het kost. Een goede customer journey en een conversie gericht design dragen hieraan bij. Daarom gaat Onze Kapel in Haarlem verder dan een standaard WordPress web design. We beginnen bij het begin met een grafisch ontwerp van de website. Dat wordt vervolgens door web developers doorvertaald naar een werkende en memorabele klantreis voor jouw klanten en prospects.


Vraag een vrijblijvende offerte en krijg de kosten van jouw web design inzichtelijk.

We helpen je graag op weg

WordPress? Of liever een ander CMS systeem? Wat doe je met SEO en SEA? Heb je ook over de development en het onderhoud nagedacht? De designers, developers en strategen van Onze Kapel kunnen je helpen met al deze vragen en een website op maat.

"Geen kostenpost maar een investering. Dat is een website die niet alleen visueel indruk maakt, maar ook intuïtief functioneert. Onze Kapel is transparant over de kosten voor web design en -development."

We leren je graag wat beter kennen.

Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met je op.

Onze Kapel

Lommerlustlaan 2, 2012 BZ Haarlem

Parkeergarage De Mariastichting in Haarlem

Kleine Houtweg 127, 2012 CE Haarlem

Meet our friends.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit