Wie probeer je nu echt te overtuigen?

Frits Drijver, merkstrateeg

Waarom bestaat je merk? Vanuit welke overtuiging handel je en waarom ben jij onmisbaar voor de mensen die je probeert te overtuigen? Dit zijn de wezenlijke vragen waarmee Onze Kapel elk traject start.

Frits Drijver van Onze Kapel

Door de overtuiging van het merk helder en duidelijk te definiëren weten we waarom we de stappen nemen die erop volgen en weten we vooral welke stappen dit moeten zijn.

Maar waarom vinden wij die overtuiging zo cruciaal? Gaat het uiteindelijk niet gewoon om het verkrijgen van aandacht voor je merk? Op de korte termijn misschien wel, als je enige doelstelling is om mensen vandaag te verleiden om jouw aanbieding te accepteren. Dan kun je best zonder een hoger doel, een grotere overtuiging. Tenminste, zo lijkt het soms.

Maar wat doe je na dat eerste aanbod? Wanneer je mensen voor de langere termijn aan je wilt binden en je eigen mensen je waarden wilt laten omarmen en uitdragen. Je weet wel, als je een merk wilt worden. Dan kan een merk niet zonder een overtuigend verhaal dat vertelt waar je voor staat en waar je voor gaat.

Soms is er niet meer nodig dan een goed gesprek om samen tot de kern te komen, een andere keer is een volledig strategisch traject waarin we het merk in al zijn facetten (her)definiëren de juiste keuze. Maar altijd met hetzelfde doel, een overtuiging die past bij je persoonlijkheid en je die elke dag weer opnieuw kunt bewijzen. Pas dan kun je verwachten dat je anderen kunt overtuigen van jouw meerwaarde, omdat je deze op geloofwaardige wijze kunt communiceren.

Frits Drijver van Onze Kapel

Onze Kapel maakt
het activerend

Communicatie moet altijd aanzetten tot actie. Door een onderscheidende belofte te combineren met real time data creëren we content en campagnes die je merk activeren en mensen beweegt.

Onze Kapel maakt
het toepasbaar

Communicatie is pas effectief als deze op het juiste moment wordt toegepast. gebruikmakend van alle beschikbare kennis en data. Alleen dan levert een investering het gewenste resultaat op.

Onze Kapel maakt
het tastbaar

Communicatie veroorzaakt pas een beweging als de boodschap relevant is. Als het mensen raakt, met een onderscheidend aanbod en een heldere belofte.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit