Creëer een digitale merkervaring waar je gebruikers blij van worden.

Een digitale doorvertaling van jouw merkpersoonlijkheid die werkt voor jouw doelgroep. Of dit nou een e-commerce website is, een platform of een zakelijke website.

onze werkwijze >

Resultaten uit het verleden

Web-development volgens Onze Kapel

Onze Kapel bouwt, onderhoudt en optimaliseert online middelen in alle vormen. Van een digitaal visitekaartje tot webwinkels en volledige backbones.

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren digitale ervaringen waar gebruikers blij van worden en waar we merken mee verderhelpen. Dit doen we door een UX-design, gebaseerd op data en best-practices, te combineren met de onderscheidende digitale vertaling van jouw merkwaarden. We blijven doorvragen tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben. Pas dan gaan we aan de slag met de designs, om de development-fase zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. En dan? Een website is nooit af. We blijven altijd leren van de bezoekers. Want er zijn altijd verbeteringen en innovaties mogelijk, die nog betere resultaten opleveren.

De Facultatieve

Een website voor De Facultatieve.

Loes van Fulpenv- Onze Kapel
"Door UX-design te combineren met jouw merkwaarden zorgen we voor een optimale digitale merkervaring"

Loes van Fulpen, head of digital

Jouw digitale merkomgeving begint bij Onze Kapel

Op basis van persona’s definiëren we user stories. Deze user stories zijn de toetssteen voor het designteam om altijd vanuit de gebruiker te blijven denken, en om daarmee een optimale digitale merkervaring te creëren.

De ontwikkeling van een website of platform bestaat uit een aantal fases. Om zo snel mogelijk tot een MVP (minimum viable product) te komen, bepalen we altijd vooraf samen met jou de prioriteiten.

  • Inventarisatiefase (wat is het programma van eisen en wat zijn de doelstellingen voor de gebruiker)
  • Inventarisatie technisch en functioneel pakket van eisen
  • Designfase (creëren user stories, opzetten wireframes en maken van webdesign)
  • Web-development op basis van sprints (gebruikmakend van de nieuwste technieken)
  • Optimalisatie en doorontwikkeling (een website is nooit af en blijft in ontwikkeling)

De vertaling van jouw merk in een digitale ervaring die in dienst staat van de gebruiker. Heb jij al een volledig design liggen? Het is bij Onze Kapel ook altijd mogelijk om losse onderdelen af te nemen en door ons te laten uitvoeren.

Kennismaken?

Web-development bij Onze Kapel start met persoonlijk contact. Kennismaken met een van onze strategen? Stuur een bericht en wij nemen contact met je op.

Search

Scan Aanvragen

Open sollicitatie

GA4 Medium

GA4 Small

Performance Inzicht & Actieplan Audit

Performance Inzicht Audit

UX/CRO Inzicht & Design Audit

UX/CRO Inzicht Audit

Brand Design Uitgebreide Audit

Brand Design Standaard Audit